>>>Wist je dat je huidschade al kunt bestrijden zo...

Wist je dat je huidschade al kunt bestrijden zonder dat het zichtbaar is?

14-08-2017

Wist je dat je huidschade al kunt bestrijden zonder dat het zichtbaar is?

Wist je dat er een manier is om huidschade en veroudering te zien.... ....voordat het zichtbaar is met het blote oog? 

Met de Murad YouthCam kunnen we de huidschade en veroudering zien voordat het zichtbaar is met het blote oog! Met deze high-definition camera kunnen we fijne lijntjes, rimpels, pigmentatie, roodheid, ontstekingen en verstopte poriën analyseren. Zo kunnen we ook de toekomst van de huid voorspellen. We kunnen zien hoe de huid er over 5-10 jaar uit zult zien!

Dit is hoe de YouthCam werkt: 

  1. De schoonheidsspecialiste zal jou een aantal vragen stellen wat jouw grootste zorgpunten zijn voor de huid! 
  2. De YouthCam neemt een foto van jouw huid om de ernst van de bovengenoemde huidcondities te meten.
  3. Dan zal de huidspecialist de analyse uitleggen en aan jou laten zien. Hierbij zul je een uitleg krijgen hoe je verbeteringen zelf kunt stimuleren en welke producten de juiste producten zijn voor jouw huid.
  4. Op basis van de camera en ook de wensen van jezelf zal het systeem een dagelijks productregime voorstellen om de tekenen van veroudering te verminderen.
  5. Deze technologie is ideaal voor mensen die preventief een aanpak willen hebben om zo zichtbare huidschade tegen te gaan.

Met de ‘op maat’ gemaakte behandelingen van Murad, persoonlijke productadviezen en aanvullende adviezen in voeding en levensstijl wordt op korte termijn zichtbare verbetering bereikt bij vrijwel ieder huidprobleem! Ook kunnen we, zoals hierboven al aangegeven is, de schade die aan de huid is aangebracht bekijken en zien wat er over 5-10 jaar gebeurd met de huid! 

Maak kennis met de Murad behandeling

Wilt u kennismaken met deze bijzondere technologie en behandeling? Vanaf maandag 25 september tot vrijdag 6 oktober kun je voor € 25,00 een persoonlijke huidanalyse krijgen met de Murad YouthCam. Wil je ook kennismaken met een gezichtsbehandeling met het merk Murad en een gepersonalizeerd behandelplan dan kan je dit bij de YouthCam en de persoonlijke huidanalyse toevoegen en dan betaal je € 40,00!*

Lees hier meer over Murad

Maak een afspraak door te bellen naar 020-6402966 OF stuur een e-mail bericht met uw naam en telefoonnummer naar palais147@gmail.com. Of om het nog gemakkelijker te maken kan je ook online een afspraak maken door te zoeken naar: 'Murad YouthCam'. Maak hier een online afspraak.

*bij het maken van een online afspraak horen wij graag wat je precies wilt. De YouthCam voor € 25,00 of het extraatje voor € 40,00!

Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Hygiëne beleid | Sitemap | © 2018 Palais des Cosmétiques