>>>Wintersport package!

Wintersport package!

17-02-2017

Wintersport package!

Speciaal voor de wintersporters onder ons heeft Palais des Cosmétiques een wintersport package samengesteld. Tijdens wintersport is het namelijk net zo (misschien wel meer) belangrijk om je huid te beschermen en te blijven verzorgen. De huid heeft speciale verzorging nodig in de kou!

Kies daarom uit één van onze wintersport pakketen: 

La Colline Lip Shaper + Cell Fusion C Medispa Sunscreen SPF47/PA(++) + Dagverzorging voor een week = € 120,00! 

De lipcontour wordt snel glad en welgevormd. Doordat zij beter gehydrateerd zijn en voller tonen, zien uw lippen er jonger uit. Ook met droge lippen is de Lip Shaper uitermate geschikt. De Cell Fusion C MediSpa Sunscreen is geschikt voor na cosmetische ingrepen, maar ook als bescherming tegen de nadelige effecten van UV licht. Deze sunscreen heeft een hoge factor en zal u huid beschermen.

OF 

Murad Rapid Collagen Infusion for Lips + Murad Waterresistant Sunblock SPF 30/PA(++) + Dagverzorging voor een week = € 69,90 

Licht serum speciaal voor de lippen die de huid revitaliseert en de lippen voller maakt voor een mond die er jonger uitziet. Geavanceerde ingrediënten zoals collageen en aminozuren pakken tekenen van huidveroudering van de lippen en het gebied om de lippen aan. Daarnaast werkt de Rapid Collagen goed voor droge of kapotte lippen.  Waterproof en langhoudende zonnebrand voor het lichaam met maximale UVA/UVB bescherming die de huid tevens beschermt tegen schade door vrije radicalen. Kan gebruikt worden voor zomer en winter vakanties.

Vraag onze specialisten voor meer informatie! 

Geldig tot 01-03-2017

Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Hygiëne beleid | Sitemap | © 2018 Palais des Cosmétiques