>>>Wimperextensions

Wimperextensions

30-11-2015

Wimperextensions

Zie er oogverblindend uit tijdens de feestdagen. Laat nu goedkoop wimperextensions zetten bij Palais des Cosmétiques. Normaal gesproken kost dit €75,- nu voor maar €39,99! Dit is een speciale prijs voor tijdens de feestdagen, maak snel een afspraak

Werkwijze
De wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Het haartje is meestal dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions, anders dan bij nepwimpers. Je ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op uw eigen wimperharen. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 90 tot 120 minuten. Een opvul behandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten. Wij werken uitsluitend met wimperextensions die zeer zacht zijn, gewichtsloos zijn en een mooie krul hebben.

Houdbaarheid van de wimpers 
Uw eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus één tot drie maanden zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere 3 tot 4 weken een opvul behandeling te nemen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het eenmalig te laten doen, dit is namelijk vooral nu leuk tijdens de feestdagen.

Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Hygiëne beleid | Sitemap | © 2018 Palais des Cosmétiques