>>>Touch-Up & Advies

Touch-Up & Advies

23-02-2018

Touch-Up & Advies

Bij ons instituut in Amstelveen hebben wij het minerale make-up merk Youngblood Cosmetics. Wat dit merk zo ontzettend mooi maakt is dat het de huid niet verstopt en zelfs vitamine toevoegd aan de huid! Wij zien dat veel mensen vaak niet goed weten wat hun passende kleuren voor hun gezicht zijn en/of de juiste manieren hoe ze make-up het beste kunnen aanbrengen. 

Alles wat jij wilt leren kunnen wij jou uitleggen van een basic look die snel aangebracht is voor op werk tot een smokey eye voor in de avond! 

Daarom hebben wij bij Palais des Cosmétiques de aankomende twee maanden (maart en april 2018) een mogelijkheid voor jou om erachter te komen wat de kleuren zijn voor jouw gezicht en hoe je je het beste kan opmaken. Je ontvangt een touch-up van onze make-up specialist en daarnaast krijg je ook een make-up advies mee zoals onderstaand: 

Normaal is een touch-up + advies € 50,00 maar deze twee maanden is dit maar € 25,00! En bij aankoop van een Youngblood product t.w.v. € 35,00 betaal je helemaal niets! 

De agenda van onze make-up specialist loopt snel vol dus wij stellen voor dat je direct een afspraak maakt. Dit kan door te bellen naar 020-6402966 of online een afspraak in te boeken en te zoeken naar: Touch-Up! 

Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Hygiëne beleid | Sitemap | © 2018 Palais des Cosmétiques