>>>ONZE NIEUWSTE AANWINST!

ONZE NIEUWSTE AANWINST!

13-02-2017

ONZE NIEUWSTE AANWINST!

Bij Palais des Cosmétiques zijn we aan het uitbreiden! Nathalie van Zeben komt ons team vanaf februari versterken! Nathalie heeft jaren ervaring in de huidverbetering industrie en vindt uitdagingen op het gebied van huidverbetering het mooiste van haar vak!

Nathalie wilt zich graag aan u voorstellen: 

Ik ben Nathalie van Zeben 47 jaar en 22 jaar getrouwd met Laurens samen hebben wij een zoon Youri van 20. Ik zit nu bijna 30 jaar in het vak waarvan het grootste gedeelte van mijn carierre zich heeft afgespeeld in Amstelveen.
 
Myrna en Brenda ken ik al jaren want 11 jaar geleden heb ik ook bij Palais des Cosmétiques gewerkt.
 
Het mooie van ons vak is de huidverzorging. Maar vooral ook de huidverbetering.
In ons vak blijven er gelukkig continue nieuwe behandelingen, apparaten, producten, etc. bij komen. Wij moeten ons dan ook blijven nascholen om op de hoogte te blijven en dat is de uitdaging om u het beste te kunnen en blijven geven.
 
Als u binnenkomt bij Palais des Cosmétiques denk ik alleen maar ik kan samen met u uw huid verbeteren:  "Kom we gaan aan de slag!?". Voor mijn huid gebruik ik al jaren La Colline geweldig eenmaal gebruikt het werkt verslavend! De make up van Youngblood is echt perfect en maakt het plaatje compleet.
 
Ik hoop u binnenkort te kunnen begroeten bij Palais des Cosmétiques
Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Hygiëne beleid | Sitemap | © 2018 Palais des Cosmétiques