>>>Kerst menu's!

Kerst menu's!

14-11-2017

Kerst menu's!

Bij Palais des Cosmétiques pakken wij altijd groots uit in de decembermaanden zo ook dit jaar! We hebben verschillende kerstmenu's voor je gemaakt zodat je jezelf heerlijk kunt laten verwennen en daar stiekem ook nog heel veel voordeel uit haalt!

Naast dat je producten krijgt en een behandeling krijg je nog veel meer: manicure en pedicure inclusief gellak, rug massage, hand massage, voet massage, hoofdhuidmassage, wimpers en wenkbrauwen verven, wenkbrauwen epileren en het harsen van je kin of bovenlip.

Zorg ervoor dat je er FABULOUS uitziet tijdens de kerstdagen! 

Bovenstaand pakket is het meest exclusieve pakket wat wij aanbieden bij Palais des Cosmétiques. De producten van La Colline zullen zorgen voor anti-aging en de behandeling van anderhalf uur zal zorgen voor ultieme ontspanning!

Het verschil tussen de Prestige Menu's is dat bij dit pakket de NativAge set is verwisseld voor de Lift & Light Set, mocht je niks van de NativAge set hebben maar wel Lift en Light dan is dit menu ideaal voor jou!

Bij dit menu krijg je 2 producten minder dan bij het Prestige Menu. De behandeling is 30 minuten korter en je krijgt geen hand en voetmassage. Alsnog een overheerlijk menu die ervoor zorgt dat je prachtig de kerstdagen in zal gaan!

De eerste drie menu's maakte gebruik van het product La Colline de twee volgende menu's bevatten het merk Murad. Het eerste Murad kerstmenu ooit en wat is deze uitgebreid! 

Ook bij het merk Murad hebben we een groot en klein menu gemaakt. Bij dit menu heb je twee producten minder dan het vorige menu en ontvang je geen hand en voetmassage, maar nogmaals alsnog een heerlijk menu om fantastisch de kerstdagen door te komen.

Tijdens de feestdagen geven wij niet meer de normale gezichtsbehandelingen die wij normaal geven, nee je krijgt een CHRISTMAS TREAT! Laat jezelf even extra in de watten leggen dan dat je normaal doet! 

De behandelingen kunnen nu al geboekt worden bij ons online (kies hierbij uit Prestige, De Luxe, Exclusive, Special of Christmas Treat) of je kunt een afspraak maken door te bellen naar 020-6402966 of een mail te sturen naar palais147@gmail.com. De agenda loopt snel vol dus het is belangrijk dat je NU al een afspraak maakt voor de kerstdagen! Verwen jezelf (of laat jezelf verwennen en vraag dit aan je naasten, leuk sinterklaas kadootje misschien!?). 

Cadeaubonnen

Wil je naast jezelf ook iemand anders verwennen met een heerlijke behandeling bij Palais des Cosmétiques? Dat kan! Stuur ons een mail of bel ons met het gewenste bedrag of behandeling. Laat het ons leuk inpakken en kom het de volgende dag bij ons ophalen! 

Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Hygiëne beleid | Sitemap | © 2018 Palais des Cosmétiques