>>>Complete huidverzorging

Complete huidverzorging

01-05-2018

Complete huidverzorging

Ons schoonheidssinstituut in Amstelveen staat geheel in het teken van huidverbetering en wij geloven dat we dat met onze producten kunnen bereiken. Nu zien wij vaak dat klanten regelmatig bij ons komen voor een huidverbeterende gezichtsbehandeling of dit nou van La Colline of Murad is, maar soms nog niet onze producten afnemen.

Productadvies

Iedere klant krijg van ons een op maat gemaakt productadvies, dit is een advies en hier hoef je natuurlijk niet naar te luisteren. Misschien heb je al een merk die jij heerlijk vindt of producten die je eerst op wilt maken. Nu hebben wij bij Palais bedacht dat wij door een "Complete Huidverzorging" jou kennis willen laten met onze producten. Bij aankoop van 5 gezichtsbehandelingen of van La Colline of van Murad. Krijg je van ons 1 product helemaal gratis!

Waar kan je uit kiezen? 

Natuurlijk is het logisch dat niet iedereen dezelfde producten gebruikt dus hebben wij een lijstje gemaakt waaruit je kunt kiezen: 

La Colline: 

Masker of Scrub in de lijn die volgens de specialiste perfect past bij jouw huid! 

Murad: 

Oogmaskerpads of een scrub. 

Dit is een WIN-WIN

De vraag die we onszelf stelden was vooral hoe we onze klanten kennis kunnen laten maken met onze prachtige producten. Wanneer je een klant bent en wel al gebruik maakt van deze producten is het ook een WIN-WIN situatie want nu kan je bij aankoop van 5 gezichtsbehandelingen een GRATIS product uitkiezen! 

 

Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Hygiëne beleid | Sitemap | © 2018 Palais des Cosmétiques