>>>Cell White Actie!

Cell White Actie!

18-01-2016

Cell White Actie!

De komende maanden ontvangt u bij aankoop van White Regenerating Collagen Mask, een Lift & Light Cream cadeau! t.w.v. €295,00

White Regeneration Collagen Mask is een intensief, antiverouderings en verhelderend 2-stappen verzorgingsprogramma voor een onmiddellijk, zichtbaar en duurzaam effect. Eerste stap: herstellen, verhelderen en hydrateren. Het pure collageenmasker wordt doordrenkt met een, met biologische extracten geconcentreerd, voorcomplex waarmee de opperhuid intens wordt gerehydrateerd.

Lift & Light Cream is geïnspireerd door de wetten van de 'chromametry'. Het nieuwe serum van La Colline is een formule die de huid steviger maakt, een 'lichtboost' aan de huid geeft, sterke anti-ageing eigenschappen heeft en gebruik maakt van alle internationaal geacepteerde standaards: L* van helderheid, a* voor het kleurenspectrum van rood naar groen en b* voor geel naar blauw.

Direct en zichtbaar resultaat, na het aanbrengen van Ligft & Light Global Illumination Cream wordt de huid direct steviger en gladder. Daarnaast is de zichtbare roodheid direct minder en de donkere vlekjes op de huid worden geleidelijk aan minder.

*deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor geld.

 

 

 

Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Hygiëne beleid | Sitemap | © 2018 Palais des Cosmétiques