>>>Afscheid nemen bestaat niet!

Afscheid nemen bestaat niet!

29-03-2017

Afscheid nemen bestaat niet!

Dat was hem dan alweer, mijn stageperiode zit erop. Vanaf de eerste week na de zomervakantie ben ik begonnen met mijn stage bij Palais Des Cosmétiques. En wat was ik nog jong en ongeleerd, denk ik nu terug (inmiddels maar een jaar ouder, maar toch). Wijsheid komt met de jaren zeggen ze ;).

Ik weet het nog als de dag van gister. De eerste kenninsmaking en wat vond ik het spannend. Voor het eerst leerde ik ‘mijn nieuwe collega’s’ en de andere stagiaires kennen. Dit deden we doormiddel van een kwartetspel waarop hobby’s, lievelingseten, etc. stond. Deze moest je verzamelen en zo wist je van iedere collega in ieder geval de niet meest belangrijke, dingen haha.

De week na de zomervakantie kon ik meteen aan de slag. Vele behandelingen meegekeken, honderden vragen gesteld en ja, Myrna heeft ze alle honderd uitgebreid beantwoord en uitgelegd! Dit maakt mij tot de persoon die ik nu in dit vakgebied ben, en de kennis die ik nu heb! Haar enthousiasme sloeg op mij over!

Mijn eerste dag begon met een training van O.P.I. waarbij een collega, die ik nog maar één keer gezien had, mij op kwam halen om 7 uur ’s morgens om richting de locatie van de training te gaan. En wat een plezier hebben wij in de auto gehad, of we elkaar al jaren kenden! We hebben een onwijs gezellige en leerzame dag gehad en mede door het volgen van die training mocht ik al snel zelfstandig de manicure met gellak doen in Palais. Die dag gaf mij een heel warm gevoel en het kon niet anders dan dat de andere collega’s ook zo zouden zijn. Naast de manicure mocht ik ook al snel de spraytan in handen nemen en ook de Murad en Céll Fùsion C behandelingen mocht ik aanpakken. Al snel had ik een agenda vol afspraken en was ik een hoop ervaringen rijker!

Nu ik op mijn laatste dag terug kijk op de afgelopen 7 maanden heb ik een hoop ervaringen, gezelligheid en wijsheid opgedaan en meegekregen. Ik heb een hoop van al mijn collega’s mogen leren in hoe ik dingen anders of beter kon doen. Gelukkig ben ik leergierig maar ook zeer nieuwsgierig en neem ik alle informatie en deze ervaring mee in mijn rugzak, op naar een volgende stage die hopelijk in Gran Canaria plaats mag gaan vinden!

Ik wil iedereen bedanken die mijn tijd hier waardevol en gezellig heeft weten te maken en alle ontzettend lieve klanten die ik heb mogen ontmoeten, waar ik leuke maar ook minder leuke verhalen mee heb mogen delen en naar heb mogen luisteren! Ik zal ongetwijfeld nog snel eens langskomen want ik heb als afscheidscadeau een heerlijkebehandeling gehad die ik natuurlijk gauw kom verzilveren!

Liefs,

Romy

Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Hygiëne beleid | Sitemap | © 2018 Palais des Cosmétiques