>>>2015 in vogelvlucht!

2015 in vogelvlucht!

31-12-2015

2015 in vogelvlucht!

Het jaar 2015 was een bewogen jaar voor Palais des Cosmétiques. Naast een overname zijn we ook verhuisd naar de Rembrandtweg. Wij willen jullie meenemen in het jaar van Palais des Cosmétiques, zodat jullie kunnen zien hoeveel goede dingen er zijn gebeurd sinds wij naar de Rembrandtweg zijn verhuisd.

September 2015
Op 15 september 2015 is Palais des Cosmétiques verhuisd van Kostverlorenhof naar de Rembrandtweg. Natuurlijk ging dit niet zo gemakkelijk als we dachten. Allereerst kwamen onze verhuizers niet opdagen, terwijl we op 16 september al klanten hadden staan.. Dit begon goed! Maar gelukkig hadden wij een heel team achter ons staan van helpers. Familie en vrienden kwamen ons helpen zodat we Palais 'toonbaar' konden krijgen voordat onze eerste klanten binnen kwamen! Het team was al redelijk compleet op dit moment met Myrna, Brenda, Lois, Narelle, Raniel en Chantal konden we wel verder in de maand september! Oktober 2015
Ja en toen waren we echt al weer een maand bezig! In de maand oktober hebben we veel werk vericht om ervoor te zorgen dat klanten niet meer dachten dat wij op Kostverlorenhof zaten. Nieuwe visitekaartjes maken, flyers maken, stoepborden maken noem het maar op! Ondertussen werkten de specialisten gewoon door om ervoor te zorgen dat onze klanten niks merkten van de chaos die zich op de achtergrond afspeelde. Deze maand kregen wij ook een team uitbreiding, we kregen er nog een stagiare bij genaamd Iclal. Myrna zag door de bomen het bos niet meer en nam een Personal Assistant aan genaamd Natascha! November 2015
November kunnen we ook wel de klusmaand noemen, nadat we verschillende offertes hadden aangevraagd bij aannemers en niemand een muurtje wilde maken in de salon, besloten we om het maar zelf te gaan doen. Myrna en Natascha gingen naar de gamma en kochten daar alles wat ze nodig hadden om een gipsmuur te maken. Zo gezegd zo gedaan, en binnen no time stonden we bijna meer dan 10 uur achter elkaar te klussen, maar het resultaat spreekt voor zich, dit hebben wij onwijs goed gedaan! Daarnaast bleven ook in de maand november klanten binnenstromen, ook veel nieuwe klanten kwamen binnen lopen. Ze vonden het 'nieuwe' Palais gezelliger en knusser en waren blij dat wij waren verhuisd!

December 2015
December was de drukste maand in Palais des Cosmétiques, we hadden verschillende acties lopen, zoals wimperextensions, de kerstmenu's en de La Colline EyeOlogy behandeling. Vele klanten kwamen last minute nog langs om toch nog even de wenkbrauwen te epileren of lekker te ontspannen. Daarnaast was December ook de maand voor teambuilding bij Palais des Cosmétiques! Naast een gezellige sinterklaas avond met het team, gingen we met kerstavond bowlen en gezellig borrelen. TEAMSPIRIT!

Als laatste willen wij natuurlijk nog even wat zeggen over onze klanten die ons altijd trouw zijn gebleven. Wij willen jullie bedanken! Wij zijn zo ontzettend blij dat het grootste deel van de klanten vertrouwen in ons heeft gehad en bij ons is gebleven. Hopelijk wordt 2016 een nog mooier jaar en zien wij u dan weer verschijnen bij Palais des Cosmétiques en natuurlijk wensen wij iedereen een Happy New Year! 

BEDANKT! 

Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Hygiëne beleid | Sitemap | © 2018 Palais des Cosmétiques